söndag 5 juli 2009

Bokstäver

För ett tag sen sydde jag dessa bokstäver till en beställare som nyligen blev mamma för andra gången. När beställaren var gravid satt hon och surfade runt på internet efter vad jag förmodar, prylar till barn och hamnade då på något sätt på min blogg. Hon gillade bokstäverna som jag sytt tidigare och ville ha bokstäver till sin nyfödda. Beställaren passade även på att beställa bokstäver som skulle ges bort i present till sin vän som också hade fått en liten. Det var roligt att få sy lite mer bokstäver för omväxlingsskull och det ser ju fantastiskt sött ut när de sedan hänger på vagnen, tycker jag i alla fall. Häftigt att få tillverka något som någon annan ska ge bort present till en liten nyfödd, den gåvan är ju lite extra speciell.

7 kommentarer:

Madelene sa...

Jätte fina! En av mina söner heter Rasmus han med :0)

Minelo sa...

De är verkligen helt otroligt fina!

Älskade Hjärtegryn sa...

jättefina!!

rino sa...

vad fina de blev!

jag är på jakt efter en beskrivning av hurman syr såna här,vet du om det finns nån länk? Jag tycker att det är klurigt att veta var man ska lämna vändhålet i vissa bokstäver...

SWISWI sa...

Tack!
Jag har inte hittat någon länk hur man syr bokstäverna. Håller med om att det vissa bokstäver är klurigare än andra att sy.

Anonym sa...

Hej

Jag undrar om jag kan göra betällning
Vad kostar den?
Hur kan man göra det?

Hoppas att höra av dig så fort som möjligt

SWiSWi sa...

Hej anonym!

Jag har tyvärr inte möjlighet att ta emot beställningar just nu.