tisdag 30 september 2008

Före och efter

Nyligen fyndade jag den här babysittern på en Myrornas i Sumpan för 50 kronor. Gillade dock inte tyget så mycket. Måste erkänna att jag är aningen allergisk mot textilier med små söta saker på, speciellt när det gäller en "möbel" som jag hellre vill ska passa övriga inredning i stället. Såg det som en utmaning att försöka sy om klädseln till ett bättre passande tyg. Detta har jag bland annat sysselsatt mig med idag några timmar.

Jag grejade utmaningen och här ser ni det färdiga resultatet, som jag blev riktigt nöjd med. Det var riktigt roligt att sy en ny klädsel.

Tyget är ett lite tjockare tyg köpt på IKEA, som stuvbit, hade detta hemma sedan tidigare. Baksidan är i svart bomullstyg, även det från IKEA. Var på "Ohlssons" i dag och köpte ett tunnt foder att ha emellan tygerna, svart kantband, midjeband samt spänne till detta.

Skulle gissa på att den nya klädseln till babysittern kostade ca 60-70 kronor i material, med en totalsumma på 110-120 kronor för hela babysittern (samt några timmars pyssel).

6 kommentarer:

Anonym sa...

Va fin den blev! Kram Mamma

Anonym sa...

Gudseligen va duktig du är Cissi!!!
kram
momma Mita(petras mamma)

Sandra W (petras kompis u know) sa...

Snyggt! Vi är också ägare av en likadan gräslig gräslig sak (loppisfyndad den med)men jag har inte kommit mig för att klä om eländet. Nallarna svider i ögonen dagligen...

The Hedmans sa...

Tjusigt!
Kramar

Mira och Emmy Håkansson sa...

WOW! Du är verkligen toppenduktig på att sy - mycket imponerande. Den blev toksnygg. Ingen annan bebis kommer att "gung" så tjusigt!
Kram och grattis i förskott!

Anna sa...

den blev ju urläcker!
kram anna