fredag 19 mars 2010

Blått och vitt!


Några bokstäver till en liten som kanske ska börja heja på IFK Göteborg. Mycket kul idé av beställaren att kombinera bokstäver med ett idrottslags färger. Det blev otroligt sött tycker jag.

tisdag 9 mars 2010

Vårklänning


Solen har visat sin närvaro i några dagar där jag bor och i ett träd i närheten av vårt hus håller några fåglar på att bygga sig ett bo. På den dagliga promenaden idag hörde jag även en massa fågelkvitter och jag kan inte låta bli att längta till den kommande årstiden, våren!

Blev sugen på att sy något i vårens tecken och dottern var även lite sammarbetsvillig idag. Hon lät mig nämligen sy den här klänningen som är ritat efter ett eget mönster i storlek 74. Jag fick ta några pauser och när det var dags för dotterns tupplur passade jag på att göra klart det sista på klänningen. Tyget är begagnat, fyndade det i en second hand butik förra veckan. Såg framför mig att det skulle passa perfekt till en vårklänning och visst stämmer det?!?

Måste även bara skriva att det är så otroligt roligt att sy på min nykomling, Baby lock. Det blir så snyggt resultat och sömmarna är helt perfekta. Vilken lycka!!!

måndag 1 mars 2010

Home sweet home


Förnyade vardagsrummet lite genom att sy några nya kuddfodral av resttyger jag hade hemma. Den svarta kudden broderade jag med kedjesöm texten "Home sweet home". Jag satte även dit små virkade blommor som jag virkat efter eget mönster.

Jag är mycket nöjd med kuddfodralen och skulle vilja sy några till. Tycker det är mysigt att ha många kuddar i soffan. Det är även roligt att se att några nya kuddfodral kan piffa upp ett rum så mycket.